Arbeidsvoorwaarden

Wij willen een moderne en betrokken werkgever zijn. In onze arbeidsvoorwaarden en ons HR beleid geven wij daar invulling aan. Belangrijk uitgangspunt daarbij is dat de medewerker centraal staat en dat wij zoveel mogelijk willen werken vanuit vertrouwen en 'gezond verstand' en zo weinig mogelijk vanuit vastomlijnde regels en procedures.

Salaris

We vinden het belangrijk dat je goed wordt beloond bij ons. Je salaris wordt bepaald op basis van de CAO Woondiensten. Wil je de CAO bekijken, kijkt dan op de website van Aedes. Dit is de branchevereniging van woningcorporaties. Deze CAO regelt de arbeidsvoorwaarden van de 25.000 werknemers van de 300 woningcorporaties. De CAO komt tot stand in onderhandeling tussen Aedes als werkgeverspartij en FNV, CNV Vakmensen en De Unie als werknemerspartijen.

In januari ontvang je een extra stap in je salaris bij goed functioneren (2% salarisverhoging). Dit geldt alleen als je vóór 1 juli in dienst bent gekomen. Daar bovenop ontvang je jaarlijks vakantiegeld van 8% in mei én een eindejaarsuitkering van 2% van je brutoloon in december.

Vergoedingen

Bij Elkien kennen we verschillende vergoedingen.

Reiskostenvergoeding:

Tot 75 kilometer enkel reis ontvang je een vergoeding voor je woon-werkverkeer (€ 0,23 per kilometer). Voor zakelijk werkverkeer ontvang je € 0,40 per kilometer.

Reis je met het OV? Dan krijg je al je kosten vergoed.

Heb je een functie waarbij je veel op pad moet? Dan ontvang je van ons een elektrische lease-auto die je kunt gebruiken voor je woon-werk en je zakelijk verkeer.

Thuiswerkvergoeding:

Als je een dag thuis werkt, krijg je hiervoor een vergoeding van € 2,35 per dag.

Thuiswerkbudget:

Heb je een functie waarbij je ook thuis kan werken? Dan ontvang je € 500,- per 3 jaar voor de aanschaf van materialen om een werkplek te creëren die voldoet aan de arbo richtlijnen.

Koffiegeld- en gereedschapvergoeding:

Onze Allround Onderhoudsmedewerkers ontvangen maandelijks een vergoeding voor koffie en gereedschap.

Pensioen

Alle medewerkers die binnen de CAO Woondiensten vallen, bouwen hun pensioen op bij SPW. SPW staat voor stichting Pensioenfonds voor de Woningcorporaties. Het is een verplicht gesteld pensioenfonds voor alle medewerkers die binnen de CAO Woondiensten vallen.

Vakantiedagen

Medewerkers krijgen 189,8 vakantieuren per jaar bij een 36-urige werkweek. En de mogelijkheid om elk jaar verlofdagen bij te kopen. Medewerkers met een salaris in schaal K of hoger krijgen 218,6 vakantieuren.

Hybride werken

We werken hybride. Dat betekent, afhankelijk van jouw functie, op kantoor, thuis en in onze gebieden.

Je ontvangt een laptop en mobiele telefoon van ons.

Heb je een functie waarbij je ook thuis kan werken? Dan zorgen we ervoor dat je thuis een top werkplek hebt. Je kunt spullen via ons lenen en zelf aanschaffen met je thuiswerkbudget.

Vitaliteit

Vitaliteit vinden we belangrijk.

Je ontvangt Vitaliteitsbudget van € 240,- per jaar, wat je bijvoorbeeld kunt inzetten voor jouw sportabonnement.

We vergoeden € 200,- voor een computerbril.

Persoonlijke groei en ontwikkeling

De ontwikkeling van onze mensen is belangrijk. De wereld om ons heen verandert steeds sneller. Aanpassingsvermogen en leervermogen zijn belangrijke competenties in de toekomst. Continu leren en verbeteren neemt een belangrijke plaats in onze manier van werken in. Dit stimuleren en ondersteunen we dan ook ruimschoots. Je hebt een persoonlijk budget van € 900,- per jaar bij een 36-urige werkweek. Daarnaast krijg je toegang tot Kiener, ons online platform waar je uiteenlopende (online) trainingen kan volgen.

 

 

Maak kennis met je nieuwe collega's

Onmoet je toekomstige collega's. Lees wat ze vertellen over hun werk bij Elkien.

Werken bij Elkien

Samen thuis geven!
Dat betekent werken bij Elkien.
Wij werken samen aan een thuis voor mensen met lager inkomen.
Dit doen we met betaalbare, duurzame en passende woningen.

Bij Elkien vind je een werkplek waar iedereen welkom is. Een plek waar jouw werk bijdraagt aan een thuis voor anderen. Maar waar je jezelf ook thuis kan voelen.

 

Hoofdkantoor
en Vestiging Heerenveen

De Opslach 69
8448 GV Heerenveen

 

Vestiging Leeuwarden
Slauerhoffweg 11
8912 BH Leeuwarden

 

Vestiging Sneek
Veemarktplein 2
8601 DA Sneek

Vragen over vacatures,
of het werken bij Elkien?

Voor informatie over één van de vacatures:
Neem contact op met de contactpersoon. Deze staat benoemd bij de informatie van de vacature.

Voor informatie over het werken bij Elkien:
Stuur een bericht via onze
contactpagina.

Volg ons